Meer dan 100.000 klanten beoordelen ons met een

9,2

4.6/5

100.000+ beoordelingen

Feedback Company
Google
Thuiswinkel Waarborg

Ben je op zoek naar een ervaren reparatie bedrijf om je iPad Air (2013) te laten repareren? Kies dan voor de snelle en ervaren reparatie service van Fixje. Onze reparatie specialisten zijn met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties en ruim 10 jaar ervaring in iPad reparaties, dé reparatie specialist. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van onze reparatie service. Maak een afspraak en kom langs of stuur je iPad Air op voor reparatie. Fixje repareert alleen met hoge kwaliteit onderdelen en op alle reparaties ontvang je altijd 6 maanden garantie! Maak gebruik van onze reparatiemodule hieronder en je weet direct wat de reparatietarieven zijn.

Alle iPad Air (2013) reparaties

Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in een breed scala aan iPhone reparaties, waaronder: iPad Air scherm reparaties, iPad Air reparaties of iPad moederbord reparaties, succes verzekerd. De specialisten van Fixje hebben op elke gebied ervaring en lossen het probleem snel en vakkundig op. Kom je bij ons langs in de vestiging in Vriezenveen? Dan kunnen we je tablet direct repareren. In ons eigen magazijn hebben we alle iPad onderdelen op voorraad liggen zodat we direct aan de slag kunnen met jouw iPad Air reparatie.

Professionele iPad Air reparatie in Nederland en België

Fixje voert reparaties uit voor klanten uit heel Nederland en België. Met onze unieke opstuur service maken we het voor iedereen mogelijk om een iPad te laten repareren door Fixje. Je selecteert eenvoudig wat er gerepareerd moet worden en je ziet gelijk wat de reparatietarieven zijn. Wil je dat wij je tablet voorzien van een tempered glass of beschermfolie, bestel dit dat mee in de reparatie module. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen.

iPad Air (2013)

Apple iPad Air (2013)

A1474, A1475, A1476

Welke iPad heb ik?

Waarom kiezen voor Fixje?

Direct gerepareerd

Meestal binnen 30 minuten gefixt.

6 maanden garantie

Wij staan achter onze kwaliteit.

1.000.000+ devices gefixt

Fixje heeft 10 jaar ervaring.

Kwaliteits­onderdelen

Originele onderdelen of de beste alternatieven.

Milieu­vriendelijk

Repareren vermindert de e‑waste afvalberg.

Opgeleide specialisten

Altijd de laatste reparatie kennis en technieken.

iPad Air (2013) reparatie prijzenVeelgestelde vragen over iPad Air (2013) reparatie

Hoelang duurt een iPad Air (2013) reparatie?

Het laten repareren van je iPad Air (2013) duurt in de meeste wat langer omdat het scherm van een iPad namelijk in klemmen wordt gezet om ervoor te zorgen dat het scherm goed vast blijft zitten. 

Wat zijn de kosten voor een iPad Air (2013) reparatie?

De kosten van een iPad Air (2013) reparatie verschillen behoorlijk. Het verschil in kosten wordt veroorzaakt door de kosten van het onderdeel en de duur van de reparatie. Bekijk hieronder in de speciaal ontwikkelde module wat de exacte kosten per reparatie zijn.

Meer dan één reparatie vereist aan 1 toestel? Dan ontvang je combinatiekorting. Deze korting wordt getoond in de module.

Wat als mijn iPhone iPad Air (2013) niet gerepareerd kan worden?

Gelukkig kunnen wij in meer dan 99% van de gevallen je kapotte iPad fixen! Een enkele keer komt het voor dat een iPad zo defect is dat deze niet meer te herstellen is of dat het economisch niet meer aantrekkelijk is om deze te repareren. 

In het geval je iPad niet kan worden hersteld is het kopen van een refurbished iPad een goede optie. Zo koop je een toestel van Apple kwaliteit die je bent gewend voor een fractie van de prijs! We leveren alle toestellen met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie.

Voeren jullie ook iPad Air (2013) moederbord reparaties uit?

Fixje voert ook iPad Air (2013) moederbord reparaties uit. In tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij de reparaties wel intern uit (door eigen specialisten). Hierdoor zijn wij veel sneller dan andere bedrijven. Je vindt de tarieven ook in de module.

Wat zijn veel voorkomende iPad Air (2013) reparaties?

Er kan natuurlijk van alles kapot gaan aan een iPad Air (2013), toch zijn er een aantal reparaties die we vaker voorbij zien komen. Een kapot iPhone iPad Air (2013), een batterij die snel leeg loopt of niet meer oplaadt, zijn de voorkomendste reparaties die we tegenkomen bij Fixje. Dit zijn reparaties die onze reparateurs dagelijks uitvoeren. Laat je iPhone gewoon fixen, zo verleng je de levensduur van je toestel. En dat is natuurlijk goed voor het milieu.

Welke iPad heb ik?

We krijgen dagelijks de vraag "welke iPad heb ik?". Om ervoor te zorgen dat je de juiste iPad reparatie aanvraagt, is het belangrijk dat je weet welke type iPad je hebt. Om je hierbij te helpen laten we je zien hoe je eenvoudig ziet welke type iPad je hebt.

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Stuur je iPad Air (2013) op of maak een afspraak en kom langs in onze vestiging

In onze vestiging in Vriezenveen kan je direct terecht voor een reparatie op afspraak. Stuur je jouw iPad op via de opstuur service? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk!

Opstuur Service

Stuur je device op

Laat je device repareren door onze specialisten door hem op te sturen.

 • Gerepareerd binnen 3 werkdagen
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Eenvoudig opsturen via opstuur service
FixjeiPhone-binnenkant

Afspraak maken in Vriezenveen

Kom langs in Vriezenveen dan repareren we je device terwijl je wacht.

 • Wachten op je reparatie
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Geen wachttijden

Daarom kies je voor Fixje

Heel Nederland en België zitten vol met reparatie bedrijven, maar welke kies je? Je kunt daarnaast ook naar Apple voor een iPad reparatie. Lees voordat je de iPad laat fixen of er altijd genoeg beoordelingen zijn, zodat je weet bij welk bedrijf je het laat uitvoeren.

Fixje heeft meer dan 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld! Je iPad is bij Fixje in goede handen, je ontvangt 6 maanden garantie op elke reparatie.

Dit is waarom klanten voor Fixje kiezen:

 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Supersnelle service
 • Uitgevoerd door ervaren specialisten
 • Je betaalt pas na reparatie
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Ruim 10 jaar ervaring & 100.000 beoordelingen

Vragen over een iPad Air (2013) reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van de iPad Air (2013) reparatie of bijvoorbeeld of de kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze reparatie specialisten kan je dan ook direct verder helpen!