Meer dan 100.000 klanten beoordelen ons met een

9,2

4.6/5

100.000+ beoordelingen

Feedback Company
Google
Thuiswinkel Waarborg

iPhone 14 Pro Max moederbord kapot en ben je op zoek naar een ervaren specialist? Wij voeren dagelijks iPhone 14 Pro Max moederbord reparaties uit onder de microscoop! Met méér dan 10 jaar ervaring en 100.000 beoordelingen weet je dat je iPhone 14 Pro Max écht in goede handen is. Onze specialisten lossen in 90% van de gevallen het probleem op het moederbord op. Elke maand repareren wij meer dan duizend iPhones, hierdoor zijn wij dé specialist op het gebied van iPhone moederbord reparaties.

Omdat een reparatie aan het moederbord van de iPhone 14 Pro Max zeer complex is, duurt deze reparatie langer dan een normale reparatie. Wel profiteer je van onze no cure, no pay service!

Welke iPhone 14 Pro Max moederbord reparaties voert Fixje uit?

 • Kortsluiting (iPhone gaat niet aan)
 • Face ID (herstellen Face ID functie)
 • Wifi / bluetooth (helemaal geen bereik)
 • Nand chip (iTunes error 4013 of 9)
 • Touch (touchproblemen)
 • Dataherstel (bij defecte iPhone)
 • Geen service (helemaal geen service)
 • Baseband (iPhone kan niet activeren)
 • Bootloop (iPhone blijft herstarten)
 • Panic-log problemen (iPhone valt willekeurig uit)
 • TrueTone (geen TrueTone functie aanwezig)
 • NFC (draadloos betalen werkt niet)
 • Panic-log problemen (iPhone valt willekeurig uit)
 • Audio (helemaal geen geluid uit iPhone)

Snel je iPhone 14 Pro Max moederbord laten repareren in Nederland en België

De specialisten van Fixje hebben op alle gebieden ervaring en lossen het probleem snel en vakkundig op. Kom je bij ons langs in de vestiging in Vriezenveen? Dan lossen wij het probleem meestal direct voor je op! Met een eigen magazijn met onderdelen hebben wij alles op voorraad en vanzelfsprekend in de hoogste kwaliteit.

Via de opstuur service is het mogelijk om je kapotte iPhone eenvoudig op te sturen voor klanten uit heel Nederland en België. Wanneer je jouw toestel indient via deze service is het tevens mogelijk om accessoires direct te laten aanbrengen zodat toekomstige schades aan het toestel worden voorkomen.

iPhone 14 Pro Max

Apple iPhone 14 Pro Max

A2651, A2893, A2894, A2895, A2896
Welke iPhone heb ik?

Waarom kiezen voor Fixje?

Direct gerepareerd

Meestal binnen 30 minuten gefixt.

6 maanden garantie

Wij staan achter onze kwaliteit.

1.000.000+ devices gefixt

Fixje heeft 10 jaar ervaring.

Kwaliteits­onderdelen

Originele onderdelen of de beste alternatieven.

Milieu­vriendelijk

Repareren vermindert de e‑waste afvalberg.

Opgeleide specialisten

Altijd de laatste reparatie kennis en technieken.

Veelgestelde vragen over iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie

Hoelang duurt een iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie?

Het uitvoeren van een reparatie aan een iPhone 14 Pro Max moederbord is een stuk complexer dan een normale iPhone reparatie, zeker omdat het moederbord uit verschillende lagen bestaat. Hierdoor duurt een reparatie langer. Wanneer je een afspraak en langskomt in onze vestiging duurt de reparatie gemiddeld 2 uur. Stuur je de iPhone op via onze opstuur service, dan heeft de reparatie na ontvangst een gemiddelde doorlooptijd van 3 werkdagen.

Wat zijn de kosten voor een iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie?

De kosten van een iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie verschillen behoorlijk. Het verschil in kosten wordt veroorzaakt door de kosten van het onderdeel en de duur van de reparatie. Je vindt de actuele tarieven op de prijzenpagina.

Meer dan één reparatie vereist aan 1 toestel? Dan ontvang je combinatiekorting. Deze korting wordt getoond in de module.

Wat als mijn iPhone 14 Pro Max moederbord niet gerepareerd kan worden?

Gelukkig kunnen wij in meer dan 90% van de gevallen je kapotte iPhone moederbord fixen! Een enkele keer komt het voor dat een iPhone zo defect is dat deze niet meer te herstellen is of dat het economisch niet meer aantrekkelijk is om deze te repareren.

In het geval je iPhone niet kan worden hersteld is het kopen van een refurbished iPhone een goede optie. Zo koop je een toestel van Apple kwaliteit die je bent gewend voor een fractie van de prijs! We leveren alle toestellen met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie.

Wat zijn veel voorkomende iPhone 14 Pro Max moederbord reparaties?

De meest voorkomende iPhone 14 Pro Max moederbord reparaties zijn: kortsluiting, nand chip, audio en het uitvoeren van dataherstel.

Welke iPhone heb ik?

We krijgen dagelijks de vraag "welke iPhone heb ik?". Om ervoor te zorgen dat je de juiste iPhone reparatie aanvraagt, is het belangrijk dat je weet welke type iPhone je hebt. Om je hierbij te helpen laten we je zien hoe je eenvoudig ziet welke type iPhone je hebt.

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Stuur je iPhone 14 Pro Max op of maak een afspraak en kom langs in onze vestiging

In onze vestiging in Vriezenveen kan je terecht voor een iPhone moederbord reparatie. Stuur je jouw iPhone op via de opstuur service? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk!

Opstuur Service

Stuur je device op

Laat je device repareren door onze specialisten door hem op te sturen.

 • Gerepareerd binnen 3 werkdagen
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Eenvoudig opsturen via opstuur service
FixjeiPhone-binnenkant

Afspraak maken in Vriezenveen

Kom langs in Vriezenveen dan repareren we je device terwijl je wacht.

 • Wachten op je reparatie
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Geen wachttijden

Daarom je iPhone 14 Pro Max moederbord laten repareren door Fixje

In Nederland zijn slechts enkele bedrijven die een iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie echt goed kunnen uitvoeren. Vooral jarenlange ervaring is enorm belangrijk om een moederbord reparatie goed te kunnen uitvoeren. Bij Fixje repareren wij zo enorm veel toestellen dat het moederbord geen geheimen meer voor ons heeft. Kies je voor zekerheid? Kies dan Fixje!

Heel Nederland en België zitten vol met reparatie bedrijven, maar welke kies je? Je kunt daarnaast ook naar Apple voor een iPhone reparatie. Lees voordat je de reparatie laat fixen altijd genoeg beoordelingen zodat je weet bij welk bedrijf je het laat uitvoeren.

Fixje heeft meer dan 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld! Je iPhone is bij Fixje in goede handen, je ontvangt 6 maanden garantie op elke reparatie.

Dit is waarom klanten voor Fixje kiezen:

 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Supersnelle service
 • Uitgevoerd door ervaren specialisten
 • Je betaalt pas na reparatie
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Ruim 10 jaar ervaring & 100.000 beoordelingen

Vragen over een iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van de iPhone 14 Pro Max moederbord reparatie of bijvoorbeeld of de kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze reparatie specialisten kan je direct verder helpen!