Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Aagtekerke

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone laten repareren in Aagtekerke

Wil je vakkundig je iPhone laten repareren? Bij Fixje werken ervaren specialisten die ervoor zorgen dat je kapotte iPhone snel wordt gefixt. Supersnelle service, kwaliteit, betaalbare prijzen en een hoge klanttevredenheid staan bij Fixje centraal. Dit is terug te zien in onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld.

Elke iPhone reparatie wordt uitgevoerd zoals die voor onszelf zal zijn: altijd met de beste onderdelen, je iPhone zal zo weer als vanouds functioneren. Voor een iPhone reparatie kan je langskomen en tijdens de afspraak wachten, maar het is ook mogelijk om de iPhone op te sturen via de opstuur service.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren bij Fixje in de omgeving Aagtekerke

Woon je in de omgeving van Aagtekerke en is je iPhone kapot? Gelukkig ben je dan bij Fixje aan het juiste adres! Gelukkig kunnen wij je Apple reparatie snel uitvoeren. Een van onze iPhone reparatie specialisten behandelt de reparatie direct. Je kunt je iPhone ook opsturen naar ons reparatiecentrum zodat je niet hoeft te rijden naar onze vestiging, steeds meer mensen kiezen voor deze optie! Via de opstuur service stuur je jouw iPhone eenvoudig op, wordt deze snel gerepareerd zodat je binnen een paar werkdagen weer online bent.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Aagtekerke - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

GSM reparatie Aagtekerke

Voor een snelle Apple reparatie in de omgeving van Aagtekerke adviseren we om de iPhone op te sturen of langs te komen in onze vestiging in Vriezenveen. Je kunt eenvoudig een afspraak maken via je afspraakmodule op onze site. Vrijwel elke iPhone reparatie kan door ons eigen team van Experts worden opgelost zodat je iPhone wordt hersteld. In slechts enkele gevallen kunnen wij een toestel niet repareren en zullen wij een duurzaam alternatief aanbieden zoals een refurbished iPhone.

Meest voorkomende iPhone reparaties in Aagtekerke

iPhone problemen kunnen uit het niets ontstaan, maar vaak is de boosdoener toch een harde val. Zelfs met een goed hoesje en een screenprotector kan een barst snel gebeuren. In onze winkel is de iPhone reparatie in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Met meer dan 100.000 tevreden klanten en meer dan 10 jaar reparatie ervaring weten wij zeker dat wij dé partij zijn om je defect te fixen.

Dit zijn de meest voorkomende iPhone reparaties in Aagtekerke:

  • iPhone scherm en LCD reparatie wanneer deze bijvoorbeeld is gebarsten
  • Waterschade reparatie
  • Batterij reparatie wanneer de batterij van je iPhone snel leeg loopt
  • Dock connector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Voorcamera / oorspeaker reparatie voor het niet meer goed functioneren van deze onderdelen
  • Home button reparatie
  • Moederbord reparaties (hier kan je helaas niet direct op wachten en duurt gemiddeld 5 werkdagen)

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Vriezenveen kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden!

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone