Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Aalsmeer

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone laten repareren in Aalsmeer

Elke dag gaan er flink wat iPhones kapot in de omgeving van Aalsmeer, naast iPhone reparaties zien wij hier vaak waterschade voorkomen. Of je iPhone nou een kapot scherm heeft of een defecte oplaadpoort, je wilt altijd weer zo snel mogelijk bereikbaar zijn. In de meeste gevallen kunnen de specialisten van Fixje je snel helpen met het fixen van je toestel! Bij Fixje werken ervaren specialisten die ervoor zorgen dat je kapotte iPhone snel wordt gefixt. Supersnelle service, kwaliteit, betaalbare prijzen en een hoge klanttevredenheid staan bij Fixje centraal. Dit is terug te zien in onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld. We voeren elke iPhone reparatie uit alsof het toestel voor onszelf is: altijd met de beste onderdelen en altijd met het juiste gereedschap en rustig. Het belangrijkste is dat je iPhone weer goed zal functioneren en op deze manier kunnen wij dat fixen! Voor een iPhone reparatie kan je langskomen en tijdens de afspraak wachten, maar het is ook mogelijk om de iPhone op te sturen via de opstuur service.
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten fixen in de omgeving van Aalsmeer bij Fixje?

Één van je belangrijkste bezitten is natuurlijk je iPhone. Waarom? Simpel omdat hier alles op staat wat belangrijk is: foto's contacten maar vandaag de dag natuurlijk ook al je Social Media apps. Wie kan er nog zonder zijn iPhone? Gelukkig kunnen de specialisten van Fixje je iPhone weer snel maken zodat je jouw toestel weer zorgeloos kunt gebruiken. Er zijn meerdere opties voor het laten repareren van je toestel. Zo kan je langskomen in onze vestiging in Vriezenveen, je kunt je iPhone zelf repareren met de iPhone onderdelen en het gereedschap dat wij verkopen of je kunt je iPhone eenvoudig opsturen via onze opstuur service. Neems eens een kijkje bij onze 100.000 beoordelingen om er zeker van te zijn dat je iPhone in goede handen is.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Aalsmeer - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

GSM reparatie Aalsmeer

Hoe vervelend is dat je een barst in je iPhone scherm hebt of de batterij niet meer goed functioneert. In de omgeving van Aalsmeer helpen wij dagelijks veel mensen met het fixen van hun iPhone. Of het nu gaat om het laten repareren van je iPhone of het kopen van een refurbished iPhone, je bent bij Fixje aan het juiste adres. Tegenwoordig wordt het steeds normaler om je iPhone op te sturen naar ons reparatiecentrum, hierdoor bespaar je in sommige gevallen een autorit en je bent alsnog snel weer te bereiken. Meer dan 10 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij vrijwel elke reparatie kunnen uitvoeren en dat voor betaalbare prijzen.

Meest populaire iPhone reparaties in Aalsmeer

Heel vaak krijgen wij de vraag, wat zijn nou de meest uitgevoerde reparaties zijn in Aalsmeer? Je kunt misschien al wel raden dat het scherm en batterij reparatie de meest uitgevoerde reparaties zijn bij een iPhone. Naast het uitvoeren van iPhone reparaties voeren we vandaag ook enorm veel MacBook reparaties en iPad reparaties uit, sinds kort zijn wij tevens begonnen met het uitvoeren van Samsung reparaties. Ook bij deze devices zijn de scherm en batterij reparatie het meest populair. 

Nu de levensduur van een iPhone steeds langer wordt gaan er ook vaker onderdelen kapot door slijtage. De batterij of een dock connector zijn goede voorbeelden van onderdelen die kapot gaan door slijtage. Bij een batterij wordt slijtage veroorzaakt simpelweg veroorzaakt door het opladen van de batterij, bij een dock connector wordt deze schade weer veroorzaakt doordat de lightning kabel de hele tijd in en uit het toestel wordt gehaald. Beide onderdelen zijn goed te vervangen door specialisten met ervaring en dat zelfs bij de nieuwste iPhone-modellen.

Fixje heeft enorm veel ervaring op het gebied van iPhone reparaties. Zo voeren wij elke maand een paar duizend reparaties uit met het hele team. Inmiddels zijn de specialisten zo getraind dat wij in meer dan 99% van de gevallen het probleem kunnen oplossen. In slechts enkele gevallen kunnen wij het defect niet verhelpen. Gelukkig biedt Fixje naast reparaties ook andere duurzame opties aan zoals het kopen van een refurbished iPhone. Deze toestellen worden altijd geleverd met 2 jaar garantie en het Keurmerk Refurbished zodat je zorgeloos kunt genieten van een goed toestel.

Aalsmeren ligt in de buurt van Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam en Purmerend. In deze omgeving is het opsturen van je iPhone de beste optie wanneer je niet te ver wilt rijden. Anders is het altijd mogelijk om direct te worden geholpen in onze vestiging in Vriezenveen.

Welke iPhone reparaties worden vaak uitgevoerd in Aalsmeer?

  • iPhone scherm reparatie (zowel LCD als OLED). Deze reparatie wordt vaak uitgevoerd wanneer het scherm enorm veel krassen heeft, gebarsten is of wanneer er strepen / vlekken of een zwart scherm aanwezig is.
  • iPhone batterij reparatie. Het vervangen van de batterij wordt vaak gedaan doordat de batterij teveel slijtage heeft. Het gevolg van teveel slijtage is dat de batterij snel leegloopt of dat het toestel plotseling uitvalt.
  • Waterschade reparatie
  • Dock connector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Voorcamera / oorspeaker reparatie voor het niet meer goed functioneren van deze onderdelen
  • Home button reparatie
  • Moederbord reparaties (hier kan je helaas niet direct op wachten en duurt gemiddeld 5 werkdagen)

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Vriezenveen kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden!

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone