Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Aarle Rixtel

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone reparatie en service Aarle Rixtel

Bij Fixje ben je aan het juiste adres om je iPhone vakkundig en snel te laten repareren. Fixje is de grootste reparatie website van België en Nederland. Bij ons ben je aan het juiste adres om je iPhone vakkundig te laten repareren, succes verzekerd! Maak gebruik van onze unieke opstuur service. Het aanmelden van je iPhone reparatie is eenvoudig en je ziet direct wat de reparatie tarieven zijn.

Vervolgens hoef je alleen maar je iPhone naar ons op te sturen en ontvang je binnen enkele dagen je iPhone gerepareerd terug. Je hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen. Op al reparaties geven we 6 maanden garantie, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit service en reparatie.​ Laat je iPhone vakkundig repareren en kies voor Fixje.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren omgeving Aarle Rixtel

Om een iPhone goed te kunnen fixen moet je altijd gebruik maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit in combinatie met goed gereedschap en de juiste reparateur. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche weet je dat je iPhone in goede handen is. Fixje repareert alle iPhone reparaties, het maakt niet uit of het om een iPhone 4 scherm gaat of een iPhone 13 Pro Max scherm. Alle onderdelen zijn voorradig in ons grote magazijn, daardoor kunnen wij de reparatie snel uitvoeren.

Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in onder andere schermreparaties, batterijvervangingen, speaker- en ontvangstproblemen en moederbord reparaties. Daarnaast geven we standaard 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties. Hiermee verzekeren we dat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert. Maarliefst 95% beveelt ons service aan.

Kwalitatieve iPhone reparatie

Op zoek naar een iPhone reparateur in de omgeving van Aarle Rixtel omdat je iPhone kapot is? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele iPhone reparatie service, dan is Fixje de juiste keuze. Bij Fixje kan je jouw iPhone door een iPhone reparatie specialist laten repareren. Je kunt je reparatie ook gewoon naar ons opsturen. Selecteer het type device en welke reparatie er uitgevoerd moet worden, vervolgens zie je direct wat de kosten zijn en daarna stuur jij je iPhone veilig naar ons op.

Onze reparatiespecialisten hebben met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten iPhone reparaties. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze vestiging in Vriezenveen.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Aarle Rixtel - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

Voorkomendste Apple iPhone reparaties in Aarle Rixtel

Wat is nou de meest voorkomende reparatie in Aarle Rixtel en de rest van Nederland? Dat is een van de meest gestelde vragen van onze klanten. We hebben hieronder een lijst opgesteld met de meest voorkomende reparaties.

  • iPhone scherm reparatie (gebarsten glas, defect touchscreen, zwart beeld)
  • iPhone batterij vervangen (voor het snel leeglopen, foutief batterij percentage of helemaal niet meer willen aan gaan)
  • iPhone dock connector (niet opladen of een defecte microfoon)
  • iPhone camera reparaties (geen werkende functie of niet scherp stellen)

Voor alle reparaties is het mogelijk om gebruik te maken van de opstuur service. Langskomen in onze vestiging in Vriezenveen is altijd mogelijk. Direct wachten op de reparatie? Maak dan voor die tijd een afspraak zodat een reparateur je direct kan helpen.

Apple reparatie in Aarle Rixtel

Op zoek naar een andere Apple reparatie in Aarle Rixtel? Ook voor andere Apple reparaties in Aarle Rixtel kan je terecht bij Fixje. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook je iPad reparatie uitvoeren of die van je MacBook of iMac. Op elke Apple reparatie die wij uitvoeren zit standaards 6 maanden garantie.

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Aarle Rixtel kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden! We geven op elke reparatie standaard 6 maanden garantie en we rekenen vanzelfsprekend geen onderzoekskosten voor je reparatie!

Plan je Apple iPhone reparatie Aarle Rixtel in bij Fixje

Wij raden iedereen aan om je iPhone reparatie uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Je iPhone is tegenwoordig gewoon onmisbaar. Controleer altijd of het bedrijf betrouwbaar is en goede beoordelingen heeft. Fixje beschikt op dit moment over meer dan 100.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,2.

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 2 jaar garantie en het Keurmerk Refurbished weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished iPhones. Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

Klanten beoordelen Fixje gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 reviews.

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone