Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Barendrecht

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone reparatie en service Barendrecht

iPhone kapot in Barendrecht en wil je de kwaliteit behouden die je bent gewend? Kies dan voor een bedrijf dat voldoende ervaring heeft zodat je zeker weet dat deze goed wordt gerepareerd. Je wilt namelijk geen goedkope namaak schermen of een slechte batterij in je toestel hebben. In de omgeving van Barendrecht zijn veel reparatiecentra gevestigd. Ons advies is om altijd de beoordelingen te lezen voor je jouw iPhone daar laat fixen. Goede onderdelen en de beste specialisten vind je bij Fixje. Niet voor niets bestaan wij al meer dan 10 jaar en hebben we inmiddels meer dan 100.000 beoordelingen, zo weet je zeker dat je kiest voor een goed bedrijf.

Fixje is niet voor niets de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Zo kan je niet alleen je iPhone laten repareren maar je kunt ook zelf je iPhone repareren met de handleidingen die wij hebben gemaakt en met de iPhone onderdelen die wij verkopen. De opstuur service van Fixje wordt met de dag populairder vanwege de snelle service en de zeer goede reputatie.

Het opsturen van je iPhone via de opstuur service werkt heel simpel. Je kunt eenvoudig je iPhone opsturen en je ontvang binnen enkele dagen je iPhone gerepareerd terug. Je hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen. Op al reparaties geven we 6 maanden garantie, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit service en reparatie.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren omgeving Barendrecht

Bij Fixje ben je aan het juiste adres wanneer je jouw iPhone wilt laten repareren. Het maakt niet uit of het een oude iPhone 6 is of een iPhone 13, wij repareren alles! In de meeste gevallen is het zonde om je toestel weg te gooien wanneer alleen de batterij slecht presteert, met een nieuwe batterij kan je in veel gevallen weer 2 jaar langer met het toestel.

Je iPhone wordt gerepareerd met de hoogste kwaliteit onderdelen en dit doen we tegen de scherpste prijzen. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in onder andere schermreparaties, batterijvervangingen, speaker- en ontvangstproblemen en moederbord reparaties. Daarnaast geven we standaard 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties. Hiermee verzekeren we dat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert. 97% beveelt ons aan.

Kwalitatieve iPhone reparatie

Op zoek naar een iPhone reparateur in de omgeving van Barendrecht omdat je iPhone kapot is? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele iPhone reparatie service, dan is Fixje de juiste keuze. Bij Fixje kan je jouw iPhone door een iPhone reparatie specialist laten repareren. Je kunt je reparatie ook gewoon naar ons opsturen. Selecteer het type device en welke reparatie er uitgevoerd moet worden, vervolgens zie je direct wat de kosten zijn en daarna stuur jij je iPhone veilig naar ons op.

Onze reparatiespecialisten hebben met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten iPhone reparaties. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze vestiging in Vriezenveen.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Barendrecht - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

Meest voorkomende Apple iPhone reparaties in Barendrecht

Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden reparaties per maand weten wij als geen hoe wij een iPhone moeten repareren, zo repareren wij veel toestellen uit de omgeving Barendrecht. Regelmatig krijgen wij de vraag wat de meest voorkomende iPhone reparaties zijn en waardoor ze worden veroorzaakt. Dat vind je hieronder:

  • iPhone scherm reparatie. Deze reparatie wordt vaak gedaan bij een gebarsten glas, defect LCD of OLED of wanneer het scherm bijvoorbeeld niet meer goed reageert of ghost touch heeft.
  • iPhone batterij reparatie. Deze reparatie doen wij in veel gevallen wanneer de batterijconditie te laag is en de iPhone snel leegloopt, wanneer het toestel plotseling uitvalt, wanneer het batterijpercentage niet een correct percentage weergeeft of wanneer de batterij opgezwollen is.
  • iPhone dock connector reparatie. Het vervangen van de iPhone dock connector is een reparatie die heel veel verschillende problemen kan oplossen. Het probleem dat meestal wordt opgelost is het niet kunnen opladen van je iPhone. Naast dit probleem is het vervangen van de dock connector ook de oplossing voor een probleem met de microfoon onder in de iPhone, deze heb je nodig wanneer je bijvoorbeeld aan het bellen bent.
  • iPhone camera reparatie. Het vervangen van de iPhone camera wordt vaak gedaan wanneer deze niet goed werkt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de camera helemaal niet meer functioneert en je een zwart beeld krijgt wanneer je deze activeert, daarnaast zie je steeds vaker dat de stabilisatie van de camera niet goed functioneert waardoor je geen mooie foto's kunt maken.

Het team met reparatiespecialisten van Fixje voert elke reparatie aan je iPhone vakkundig uit. Je iPhone is in goede handen wanneer je langskomt of wanneer je de iPhone opstuurt.

Apple reparatie in Barendrecht

Naast iPhone reparaties voeren wij ook MacBook reparaties, iPad reparaties en Samsung reparaties uit. Ook deze onderdelen hebben wij allemaal op voorraad zodat je in 99% van de gevallen direct geholpen kunt worden en je device goed & snel wordt gerepareerd. Op elke Apple reparatie geven wij 6 maanden garantie.

Plan je Apple iPhone reparatie Barendrecht in bij Fixje

Zeker weten dat Fixje een goed bedrijf is? Check dan eens onze beoordelingen. We hebben er inmiddels meer dan 100.000 verzameld met een 9,2 gemiddeld. Zo weet je zeker dat je kiest voor een bedrijf met voldoende ervaring en waar je iPhone ook écht goed wordt gerepareerd.

Kies duurzaam, kies refurbished

In enkele gevallen kan het voorkomen dat een toestel niet te repareren is of dat de kosten hoger zijn dan de dagwaarde van het toestel. In zo geval zullen wij andere duurzame alternatieven promoten zoals refurbished iPhones. Deze prachtige toestellen zijn een duurzame keus. Zekerheid heb je met 2 jaar garantie die je krijgt en met het Keurmerk Refurbished weet je zeker dat je het toestel bij de juiste partij koopt. Bekijk onze refurbished iPhones in de webshop.

Klanten beoordelen Fixje gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 reviews.

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone