Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Dordrecht

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone laten repareren

Heb jij een kapotte iPhone en wil je deze zo snel mogelijk laten repareren in de omgeving van Dordrecht? Bij FixjeiPhone kun je terecht voor al je iPhone reparaties ook als je in de omgeving van Dordrecht woont. FixjeiPhone is de grootste reparatie website van België en Nederland. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om je iPhone reparatie te laten uitvoeren.

Je iPhone wordt gerepareerd met de hoogste kwaliteit onderdelen en dit doen we tegen de scherpste prijzen. Daarnaast krijg je van ons standaard 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties. Hiermee verzekeren wij dat je iPhone na de reparatie weer goed functioneert.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren bij FixjeiPhone in de omgeving Dordrecht

Onze reparatiespecialisten hebben met meer dan 100.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in het uitvoeren van bijna alle soorten iPhone reparaties. Wij kunnen je iPhone reparatie in de meeste gevallen al heel snel uitvoeren. Zo hoef je niet lang te wachten tot jij je iPhone weer kunt gebruiken.

Als je in de omgeving van Dordrecht woont kun je gebruik maken van onze speciale opstuur service. Je meldt je reparatie bij ons aan en stuurt je iPhone naar ons op. Onze reparatie specialisten zullen dan bij ontvangst zo snel mogelijk je iPhone repareren. Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Dordrecht - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

Meest voorkomende iPhone reparaties

Als je iPhone kapot is bestaat er een grote kans dat je iPhone last heeft van een veelvoorkomend probleem. Dit zijn vanzelfsprekend de scherm en batterij reparaties. Onze reparatie specialisten kunnen deze problemen bijna altijd oplossen. Ook voor andere reparaties kun je natuurlijk bij ons terecht.

Gelukkig kan Fixje met een ervaring van meer dan 100.000+ iPhone reparaties dit eenvoudig voor je oplossen! Het vervangen van deze onderdelen zijn dan ook dagelijkse werkzaamheden van ons. En kunnen wij je iPhone niet fixen? Dan betaal je vanzelfsprekend helemaal niets voor de reparatie.

Dit zijn de meest voorkomende iPhone reparaties:

  • iPhone scherm en LCD reparatie wanneer deze bijvoorbeeld is gebarsten
  • Waterschade reparatie
  • Batterij reparatie wanneer de batterij van je iPhone snel leeg loopt
  • Dock connector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Voorcamera / oorspeaker reparatie voor het niet meer goed functioneren van deze onderdelen
  • Home button reparatie

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Dordrecht kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden! We geven op elke reparatie standaard 6 maanden garantie en we rekenen vanzelfsprekend geen onderzoekskosten voor je reparatie!

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 2 jaar garantie weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished Apple producten ». Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone