Meer dan 100.000 klanten beoordelen ons met een

9,2

4.6/5

100.000+ beoordelingen

Feedback Company
Google
Thuiswinkel Waarborg

Is je iPhone 12 mini kapot? Dan wil je deze vakkundig laten repareren. Laat je iPhone 12 mini repareren door de iPhone reparatie specialisten van Fixje. Onze reparatie specialisten zijn met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties en ruim 10 jaar ervaring in iPhone reparaties, gespecialiseerd in alle reparaties. Fixje repareert alleen met hoge kwaliteit onderdelen en op alle reparaties ontvang je altijd 6 maanden garantie! Maak gebruik van onze reparatiemodule hieronder en je weet direct wat de reparatietarieven zijn.

Soorten iPhone 12 mini reparaties

Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in een breed scala aan iPhone reparaties, waaronder: iPhone 12 mini scherm reparaties, iPhone 12 mini batterij reparaties of iPhone moederbord reparaties, succes verzekerd. De specialisten van Fixje hebben op alle gebieden ervaring en lossen het probleem snel en vakkundig op. Kom je bij ons langs in de vestiging in Vriezenveen? Dan lossen we het probleem direct voor je op! Met een eigen magazijn met onderdelen hebben we alles op voorraad zodat we direct aan de slag kunnen met de reparatie. Wij repareren alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen.

Vakkundig je iPhone 12 mini laten repareren in Nederland en België

Fixje voert reparaties uit voor klanten uit heel Nederland en België. Met onze unieke opstuur service maken we het voor iedereen mogelijk om een iPhone te laten repareren door Fixje. Wanneer je jouw toestel indient via deze reparatieservice is het bovendien mogelijk om een tempered glass of andere accessoires direct te laten aanbrengen zodat toekomstige schades aan het toestel worden voorkomen. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen.

iPhone 12 mini reparatie

Apple iPhone 12 mini

A2399, A2176, A2394, A2400

Welke iPhone heb ik?

Waarom kiezen voor Fixje?

Direct gerepareerd

Meestal binnen 30 minuten gefixt.

6 maanden garantie

Wij staan achter onze kwaliteit.

1.000.000+ devices gefixt

Fixje heeft 10 jaar ervaring.

Kwaliteits­onderdelen

Originele onderdelen of de beste alternatieven.

Milieu­vriendelijk

Repareren vermindert de e‑waste afvalberg.

Opgeleide specialisten

Altijd de laatste reparatie kennis en technieken.

iPhone 12 mini reparatie prijzenVeelgestelde vragen over iPhone 12 mini reparatie

Hoelang duurt een iPhone 12 mini reparatie?

Het laten repareren van je iPhone 12 mini duurt in de meeste gevallen 30 minuten. Enkele reparaties kunnen door de complexiteit langer duren, de reparateur zal dit van tevoren aangeven. Kom je langs bij onze vestiging? Dan kan je onder het genot van een kopje koffie gewoon blijven wachten op de reparatie.

Wat zijn de kosten voor een iPhone 12 mini reparatie?

De kosten van een iPhone 12 mini reparatie verschillen behoorlijk. Het verschil in kosten wordt veroorzaakt door de kosten van het onderdeel en de duur van de reparatie. Bekijk hieronder in de speciaal ontwikkelde module wat de exacte kosten per reparatie zijn.

Meer dan één reparatie vereist aan 1 toestel? Dan ontvang je combinatiekorting. Deze korting wordt getoond in de module.

Wat als mijn iPhone 12 mini niet gerepareerd kan worden?

Gelukkig kunnen wij in meer dan 99% van de gevallen je kapotte iPhone fixen! Een enkele keer komt het voor dat een iPhone zo defect is dat deze niet meer te herstellen is of dat het economisch niet meer aantrekkelijk is om deze te repareren. Wanneer een iPhone niet meer te herstellen is, betaal je alleen onderzoekskosten (niet het gehele bedrag van de reparatie).

In het geval je iPhone niet kan worden hersteld is het kopen van een refurbished iPhone een goede optie. Zo koop je een toestel van Apple kwaliteit die je bent gewend voor een fractie van de prijs! We leveren alle toestellen met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie.

Voeren jullie ook iPhone 12 mini moederbord reparaties uit?

Fixje voert ook iPhone 12 mini moederbord reparaties uit. In tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij de reparaties wel intern uit (door eigen specialisten). Hierdoor zijn wij veel sneller dan andere bedrijven. Je vindt de tarieven ook in de module.

Wat zijn veel voorkomende iPhone 11 reparaties?

Er kan natuurlijk van alles kapot gaan aan een iPhone 12 mini, toch zijn er een aantal reparaties die we vaker voorbij zien komen. Een kapot iPhone 12 mini scherm, een batterij die snel leeg loopt of niet meer oplaadt, zijn de voorkomendste reparaties die we tegenkomen bij Fixje. Dit zijn reparaties die onze reparateurs dagelijks uitvoeren. Laat je iPhone gewoon fixen, zo verleng je de levensduur van je toestel. En dat is natuurlijk goed voor het milieu.

Welke iPhone heb ik?

We krijgen dagelijks de vraag "welke iPhone heb ik?". Om ervoor te zorgen dat je de juiste iPhone reparatie aanvraagt, is het belangrijk dat je weet welke type iPhone je hebt. Om je hierbij te helpen laten we je zien hoe je eenvoudig ziet welke type iPhone je hebt.

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Stuur je iPhone 12 mini op of maak een afspraak en kom langs in onze vestiging

In onze vestiging in Vriezenveen kan je direct terecht voor een reparatie op afspraak. Stuur je jouw iPhone op via de opstuur service? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk!

Opstuur Service

Stuur je device op

Laat je device repareren door onze specialisten door hem op te sturen.

 • Gerepareerd binnen 3 werkdagen
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Eenvoudig opsturen via opstuur service
FixjeiPhone-binnenkant

Afspraak maken in Vriezenveen

Kom langs in Vriezenveen dan repareren we je device terwijl je wacht.

 • Wachten op je reparatie
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Geen wachttijden

Daarom kies je voor Fixje

Heel Nederland en België zitten vol met reparatie bedrijven, maar welke kies je? Je kunt daarnaast ook naar Apple voor een iPhone reparatie. Lees voordat je de reparatie laat fixen altijd genoeg beoordelingen zodat je weet bij welk bedrijf je het laat uitvoeren.

Fixje heeft meer dan 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld! Je iPhone is bij Fixje in goede handen, je ontvangt 6 maanden garantie op elke reparatie.

Dit is waarom klanten voor Fixje kiezen:

 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Supersnelle service
 • Uitgevoerd door ervaren specialisten
 • Je betaalt pas na reparatie
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Ruim 10 jaar ervaring & 100.000 beoordelingen

Vragen over een iPhone 12 mini reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van de iPhone 12 mini reparatie of bijvoorbeeld of de kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze reparatie specialisten kan je dan ook direct verder helpen!