Meer dan 100.000 klanten beoordelen ons met een

9,2

4.6/5

100.000+ beoordelingen

Feedback Company
Google
Thuiswinkel Waarborg

Is je iPhone SE (2016) kapot? Laat je iPhone SE (2016) dan repareren door de iPhone reparatie specialisten van Fixje. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van onze reparatie service. Maak een afspraak en kom langs of stuur je iPhone SE (2016) op voor reparatie. Onze reparatie specialisten hebben met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in iPhone reparaties. We repareren alleen met hoge kwaliteit onderdelen en op alle reparaties ontvang je altijd 6 maanden garantie! Maak gebruik van onze reparatiemodule hieronder en je weet direct wat de kosten zijn.

Alle soorten iPhone SE (2016) reparaties

Het maakt niet uit of het om een iPhone SE (2016) scherm reparatie, iPhone SE (2016) batterij reparatie of misschien wel om een defect van het moederbord van je iPhone gaat. De specialisten van Fixje hebben op alle gebieden ervaring en lossen het probleem snel en vakkundig op. Kom je bij ons langs in de vestiging in Vriezenveen? Dan lossen we het probleem meestal direct voor je op! Met een eigen magazijn met onderdelen hebben we alles op voorraad zodat we direct aan de slag kunnen met de reparatie. Wij repareren alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen.

Snel je iPhone SE (2016) laten repareren in Nederland en België

Fixje voert reparaties uit voor klanten uit heel Nederland en België. Naast dat je kunt langskomen voor een reparatie in Vriezenveen kan je jouw iPhone ook eenvoudig opsturen via onze unieke opstuur service. Wanneer je jouw toestel indient via deze service is het tevens mogelijk om accessoires direct te laten aanbrengen zodat toekomstige schades aan het toestel worden voorkomen. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen.

iPhone SE

Apple iPhone SE (2016)

A1723, A1662, A1724

Welke iPhone heb ik?

Waarom kiezen voor Fixje?

Direct gerepareerd

Meestal binnen 30 minuten gefixt.

6 maanden garantie

Wij staan achter onze kwaliteit.

1.000.000+ devices gefixt

Fixje heeft 10 jaar ervaring.

Kwaliteits­onderdelen

Originele onderdelen of de beste alternatieven.

Milieu­vriendelijk

Repareren vermindert de e‑waste afvalberg.

Opgeleide specialisten

Altijd de laatste reparatie kennis en technieken.

iPhone SE (2016) reparatie prijzenVeelgestelde vragen over iPhone SE (2016) reparatie

Hoelang duurt een iPhone SE (2016) reparatie?

Het laten repareren van je iPhone SE (2016) duurt in de meeste gevallen 30 minuten. Enkele reparaties kunnen door de complexiteit langer duren, de reparateur zal dit van tevoren aangeven. Kom je langs bij onze vestiging? Dan kan je onder het genot van een kopje koffie gewoon blijven wachten op de reparatie.

Wat zijn de kosten voor een iPhone SE (2016) reparatie?

De kosten van een iPhone SE (2016) reparatie verschillen behoorlijk. Het verschil in kosten wordt veroorzaakt door de kosten van het onderdeel en de duur van de reparatie. Bekijk hieronder in de speciaal ontwikkelde module wat de exacte kosten per reparatie zijn.

Meer dan één reparatie vereist aan 1 toestel? Dan ontvang je combinatiekorting. Deze korting wordt getoond in de module.

Wat als mijn iPhone SE (2016) niet gerepareerd kan worden?

Gelukkig kunnen wij in meer dan 99% van de gevallen je kapotte iPhone fixen! Een enkele keer komt het voor dat een iPhone zo defect is dat deze niet meer te herstellen is of dat het economisch niet meer aantrekkelijk is om deze te repareren. 

In het geval je iPhone niet kan worden hersteld is het kopen van een refurbished iPhone een goede optie. Zo koop je een toestel van Apple kwaliteit die je bent gewend voor een fractie van de prijs! We leveren alle toestellen met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie.

Voeren jullie ook iPhone SE (2016) moederbord reparaties uit?

Fixje voert ook iPhone SE (2016) moederbord reparaties uit. In tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij de reparaties wel intern uit (door eigen specialisten). Hierdoor zijn wij veel sneller dan andere bedrijven. Je vindt de tarieven ook in de module.

Wat zijn veel voorkomende iPhone SE (2016) reparaties?

Er kan natuurlijk van alles kapot gaan aan een iPhone SE (2016), toch zijn er een aantal reparaties die we vaker voorbij zien komen. Een kapot iPhone SE (2016) scherm, een batterij die snel leeg loopt of niet meer oplaadt, zijn de voorkomendste reparaties die we tegenkomen bij Fixje. Dit zijn reparaties die onze reparateurs dagelijks uitvoeren. Laat je iPhone gewoon fixen, zo verleng je de levensduur van je toestel. En dat is natuurlijk goed voor het milieu.

Welke iPhone heb ik?

We krijgen dagelijks de vraag "welke iPhone heb ik?". Om ervoor te zorgen dat je de juiste iPhone reparatie aanvraagt, is het belangrijk dat je weet welke type iPhone je hebt. Om je hierbij te helpen laten we je zien hoe je eenvoudig ziet welke type iPhone je hebt.

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Stuur je iPhone SE (2016) op of maak een afspraak en kom langs in onze vestiging

In onze vestiging in Vriezenveen kan je direct terecht voor een reparatie op afspraak. Stuur je jouw iPhone op via de opstuur service? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk!

Opstuur Service

Stuur je device op

Laat je device repareren door onze specialisten door hem op te sturen.

 • Gerepareerd binnen 3 werkdagen
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Eenvoudig opsturen via opstuur service
FixjeiPhone-binnenkant

Afspraak maken in Vriezenveen

Kom langs in Vriezenveen dan repareren we je device terwijl je wacht.

 • Wachten op je reparatie
 • Reparateurs van het hoogste niveau
 • Geen wachttijden

Daarom kies je voor Fixje

Heel Nederland en België zitten vol met reparatie bedrijven, maar welke kies je? Je kunt daarnaast ook naar Apple voor een iPhone reparatie. Lees voordat je de reparatie laat fixen altijd genoeg beoordelingen zodat je weet bij welk bedrijf je het laat uitvoeren.

Fixje heeft meer dan 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld! Je iPhone is bij Fixje in goede handen, je ontvangt 6 maanden garantie op elke reparatie.

Dit is waarom klanten voor Fixje kiezen:

 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Supersnelle service
 • Uitgevoerd door ervaren specialisten
 • Je betaalt pas na reparatie
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Ruim 10 jaar ervaring & 100.000 beoordelingen

Vragen over een iPhone SE (2016) reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van de iPhone SE (2016) reparatie of bijvoorbeeld of de kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze reparatie specialisten kan je dan ook direct verder helpen!