Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Aalden

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone laten repareren in Aalden

Ook in Aalden komt het vaak voor dat een iPhone valt of dat een onderdeel kapot gaat door slijtage. Niets is zo vervelend dat een kapotte iPhone, in zo'n geval wil je zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn! 

Bij Fixje werken ervaren specialisten die ervoor zorgen dat je kapotte iPhone snel wordt gefixt. Supersnelle service, kwaliteit, betaalbare prijzen en een hoge klanttevredenheid staan bij Fixje centraal. Dit is terug te zien in onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld.

We voeren elke iPhone reparatie uit alsof het toestel voor onszelf is: altijd met de beste onderdelen en altijd met het juiste gereedschap en rustig. Het belangrijkste is dat je iPhone weer goed zal functioneren en op deze manier kunnen wij dat fixen! Voor een iPhone reparatie kan je langskomen en tijdens de afspraak wachten, maar het is ook mogelijk om de iPhone op te sturen via de opstuur service.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren in omgeving Aalden bij Fixje

Je iPhone is een van de belangrijkste bezittingen die je hebt, hier staan namelijk al je foto's, notities en de belangrijkste contacten op. Woon je Aalden en is je iPhone kapot, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer online zijn. De specialisten van het reparatiecentrum van Fixje helpen je snel weer op weg. Naast dat je kunt langskomen in onze vestiging in Vriezenveen kan je het toestel ook opsturen via de opstuur service. Zo ontvangen wij het toestel in ons centrum zodat een van onze specialisten het toestel snel kan repareren.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Aalden - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

GSM reparatie Aalden

Een kapot iPhone scherm of een kapotte iPhone batterij is enorm vervelend. Iedereen wil zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn want zonder je telefoon kun je maar een paar minuten. Het grote voordeel van Fixje is dat wij je toestel snel kunnen fixen. Wanneer je Aalden woont kan ik mij goed voorstellen dat het opsturen van je iPhone de beste optie is. Steeds meer mensen maken gebruiken van deze optie om weer snel bereikbaar te zijn. Vrijwel elke iPhone kan worden gerepareerd. En kunnen wij een toestel niet meer fixen? Dan hebben wij aantrekkelijk refurbished devices, Apple kwaliteit en dan ook nog eens betaalbaar. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche en 100.000 reviews weten wij hoe je een iPhone moet repareren. Je iPhone is bij Fixje in goede handen.

Meest uitgevoerde iPhone reparaties in Aalden

Heel vaak krijgen wij de vraag, wat zijn nou de meest uitgevoerde reparaties? Je kunt misschien al wel raden dat het scherm en batterij reparatie de meest uitgevoerde reparaties zijn. Een scherm reparatie komt vaak doordat het scherm is beschadigd door een harde val en de batterij reparatie komt omdat dit onderdeel minder goed zal presteren door slijtage. Beide reparaties kunnen de specialisten eenvoudig uitvoeren en vaak binnen 30 minuten.  Naast deze reparaties is ook een reparatie aan de achterkant en bij de camera's erg populair.

Het grote voordeel van je iPhone laten repareren bij Fixje is dat wij zo enorm veel ervaring hebben. Zo kunnen wij meer dan 99% van de problemen oplossen en eindigt er vrijwel geen enkele iPhone op de denkbeeldige afvalberg. Wanneer wij een iPhone niet kunnen fixen kunnen wij altijd andere duurzame oplossingen aanbieden zoals refurbished iPhones. Deze refurbished iPhones worden altijd geleverd met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie.

Welke iPhone reparaties worden vaak uitgevoerd in Aalden?

We hebben een lijst opgesteld me de meest uitgevoerde reparaties in de omgeving Aalden. Deze lijst is hetzelfde als omliggende plaatsen zoals: Emmen, Hoogeveen, Steenwijk en Slagharen.

  • iPhone scherm reparatie (zowel LCD als OLED). Deze reparatie wordt vaak uitgevoerd wanneer het scherm enorm veel krassen heeft, gebarsten is of wanneer er strepen / vlekken of een zwart scherm aanwezig is.
  • iPhone batterij reparatie. Het vervangen van de batterij wordt vaak gedaan doordat de batterij teveel slijtage heeft. Het gevolg van teveel slijtage is dat de batterij snel leegloopt of dat het toestel plotseling uitvalt.
  • Waterschade reparatie
  • Dock connector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Voorcamera / oorspeaker reparatie voor het niet meer goed functioneren van deze onderdelen
  • Home button reparatie
  • Moederbord reparaties (hier kan je helaas niet direct op wachten en duurt gemiddeld 5 werkdagen)

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Vriezenveen kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden!

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone