Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Eindhoven

 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Direct gerepareerd
 • Ervaren specialisten

iPhone reparatie en service Eindhoven

Woon je in de omgeving van Eindhoven en is jouw iPhone kapot gegaan? Je iPhone wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Bij Fixje kun je terecht voor alle iPhone reparaties, ook als je in de buurt van Eindhoven woont. Je kunt je reparatie namelijk gewoon naar ons opsturen. Selecteer super eenvoudig welke reparatie er uitgevoerd moet worden, vervolgens zie je direct wat de kosten zijn en stuur je je iPhone veilig naar ons op. Maarliefst 95% beveelt ons service aan.

Fixje is de grootste reparatie website van België en Nederland. Bij ons ben je aan het juiste adres om je iPhone vakkundig te laten repareren, succes verzekerd! Je iPhone wordt gerepareerd met de hoogste kwaliteit onderdelen en dit doen we tegen de scherpste prijzen. Daarnaast geven we standaard 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties. Hiermee verzekeren we dat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert. Fixje is niets voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren door Fixje in de omgeving Eindhoven

Onze reparatiespecialisten hebben met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten iPhone reparaties. Wij kunnen je iPhone reparatie in de meeste gevallen snel uitvoeren. Zo hoef je niet lang op je iPhone reparatie te wachten.

Opsturen voor reparatie

Als je in de omgeving van Eindhoven woont kun je gebruikmaken van onze uniek opstuur service. Je meldt je reparatie bij eenvoudig bij ons aan en stuurt je iPhone naar ons op. Wil je liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Onze reparatie specialisten zullen dan bij ontvangst zo snel mogelijk je iPhone repareren. iPhone reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie geven we 6 maanden garantie, zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Eindhoven - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

Meest voorkomende Apple iPhone reparaties in Eindhoven

Iedereen vraagt zich natuurlijk af of je smartphone reparatie een veelvoorkomende reparatie is. Daarom hebben wij een opsomming gemaakt van de meest voorkomende reparaties Eindhoven. Dit zijn de meest voorkomende reparaties in de omgeving Eindhoven.

 • iPhone scherm reparatie Eindhoven (scherm kapot)
 • iPhone Batterij vervangen (voor het snel leeglopen)
 • iPhone Dock connector (niet opladen)
 • iPhone camera reparaties (geen/niet scherp)

Voor deze reparatie kunt u gebruikmaken van de snelste haal- en brengservice van Nederland. Je kan ook langskomen in onze winkel in Almelo. Hier kan je direct de Smartphone reparatie Eindhoven uit laten voeren. Wij hebben meer dan 98% van de onderdelen op voorraad. Bij Fixje kan je daarom altijd direct terecht voor je reparatie. Kunnen wij je iPhone niet repareren, dan kost het je niets!

Alle iPhone reparatie tarieven van Fixje voor de omgeving Eindhoven kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden! We geven op elke reparatie standaard 6 maanden garantie en we rekenen vanzelfsprekend geen onderzoekskosten voor je reparatie!

Plan je Apple iPhone reparatie Eindhoven in bij Fixje

Wij raden iedereen aan om je iPhone reparatie uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Je iPhone is tegenwoordig gewoon onmisbaar. Controleer altijd of het bedrijf betrouwbaar is en goede beoordelingen heeft. Fixje beschikt op dit moment over meer dan 100.000 positieve beoordelingen met gemiddeld een 9.0.

Apple iPhone repair Eindhoven

Fixje neemt niet alleen iPhone reparaties aan. Bij Fixje kan je ook terecht voor de volgende reparaties voor jouw smartphone of tablet.

 • Macbook reparatie Eindhoven
 • iPad reparatie Eindhoven
 • Imac Eindhoven reparatie
 • Gsm reparatie centrum Eindhoven
 • Samsung reparatie Eindhoven

Onze missie

De missie van Fixje is om de beste kwaliteit te leveren voor de juiste prijs. Kwaliteit staat bij Fixje op de eerste plaats. Er wordt alleen gerepareerd met hoge kwaliteit iPhone onderdelen. Het is erg jammer dat er veel reparateurs zijn die met goedkope onderdelen de kwaliteit van de iPhone omlaag halen. Apple staat bekend vanwege kwaliteit en dit willen we graag zo houden.

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 2 jaar garantie en het Keurmerk Refurbished weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished Apple producten. Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

Met ruim 100.000 beoordelingen beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9,2.

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone