Reparatie door Fixje

iPhone reparatie Aalst

  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Direct gerepareerd
  • Ervaren specialisten

iPhone reparatie en service Aalst

Vakkundig je iPhone laten fixen kan bij Fixje. Met meer dan 10 jaar ervaring is je iPhone in goede handen. Het maakt niet uit of je iPhone scherm of de batterij defect is of je een defect aan het moederbord hebt. De ervaren specialisten kunnen elk probleem fixen!

Fixje is de grootste iPhone reparatie website van Nederland en België. Je bent bij ons aan het juiste adres om je toestel te laten repareren. Wist je dat Fixje ook een unieke opstuur service heeft zodat je het toestel eenvoudig kunt opsturen wanneer je verder van onze vestiging woont? Het aanmelden van je iPhone reparatie is eenvoudig en je ziet direct wat de reparatie tarieven zijn.

Vervolgens hoef je alleen maar je iPhone naar ons op te sturen en ontvang je binnen enkele dagen je iPhone gerepareerd terug. Je hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie. Onze reparatieservice wordt niet voor niets veel gekozen, klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 beoordelingen. Op al reparaties geven we 6 maanden garantie, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit service en reparatie.

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie
iPhone reparatie

iPhone laten repareren omgeving Aalst

Fixje is de grootste reparatie website van België en Nederland. Bij ons ben je aan het juiste adres om je iPhone vakkundig te laten repareren, succes verzekerd! Je iPhone wordt gerepareerd met de hoogste kwaliteit iPhone onderdelen en dit doen we tegen de scherpste prijzen. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in onder andere schermreparaties, batterijvervangingen, speaker- en ontvangstproblemen en moederbord reparaties. Daarnaast geven we standaard 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties. Hiermee verzekeren we dat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert. Maarliefst 96% beveelt ons service aan.

Kwalitatieve iPhone reparatie

Op zoek naar een iPhone reparateur in de omgeving van Aalst omdat je iPhone kapot is? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele iPhone reparatie service, dan is Fixje de juiste keuze. Bij Fixje kan je jouw iPhone door een iPhone reparatie specialist laten repareren. Je kunt je reparatie ook gewoon naar ons opsturen. Selecteer het type device en welke reparatie er uitgevoerd moet worden, vervolgens zie je direct wat de kosten zijn en daarna stuur jij je iPhone veilig naar ons op.

Onze reparatiespecialisten hebben met meer dan 1.000.000 succesvolle reparaties een ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten iPhone reparaties. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze vestiging in Vriezenveen

De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

Fixje Vriezenveen

De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 – 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten

100.000+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

Fixje Reparatie

Goed & snel je device laten fixen

Laat je device vakkundig & snel repareren bij Fixje. Hoe weet je zeker dat wij de beste zijn? Bekijk onze 100.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!

Je device is in goede handen bij onze ervaren reparateurs die wekelijks trainingen krijgen. Onderdelen kopen wij zelf in, zo weten wij namelijk zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn!


Wist je dat je naast je iPhone ook je iPad, MacBook of Samsung kunt laten Fixen bij ons? Bekijk alle devices.

iPhone reparatie
MacBook reparatie
iPhone reparatie
De Zuivering 36 bewerkt iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

Reparatie tarieven

iPhone 13 Pro iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

iPhone reparatie

iPhone kapot en wil je deze goed en snel laten fixen? Fixje kan elke iPhone reparatie uitvoeren. Of het nu om een scherm, batterij of om de Face ID module gaat, de specialisten van Fixje kunnen dit fixen. Een iPhone reparatie kan altijd snel worden uitgevoerd.

samsung s22 iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

Samsung reparatie

Samsung kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? We repareren alleen met Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit en indien mogelijk met originele onderdelen. Altijd uitgevoerd door specialisten van het hoogste niveau.

iPad mini 6 2021 iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

iPad reparatie

Om een iPad reparatie goed uit te kunnen voeren heb je voldoende ervaring nodig. Je wilt namelijk de kwaliteit behouden die je bent gewend en dat kan alleen door ervaring. Wij repareren je iPad vakkundig zodat je jouw iPad snel weer kunt gebruiken.

Samsung Tab

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab kapot? Gelukkig kunnen wij deze weer voor je fixen! Wij repareren de Samsung Tab altijd met originele onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Tab altijd weer goed functioneren zoals je bent gewend.

MacBook Air A2179 13 inch 2020 onderdelen iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

MacBook reparatie

MacBook kapot en wil je deze snel en vakkundig laten fixen? We repareren alleen met MacBook onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit te behouden zoals je MacBook was. Elke MacBook reparatie wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

moederbord bovenkant iPhone reparatie Aalst - Fixje Reparatie

iPhone moederbord reparatie

Een van de chips op je iPhone moederbord kapot? Gelukkig kunnen de ervaren moederbord reparatie specialisten van Fixje dit fixen door middel van een moederbord reparatie. Jarenlange training zorgt ervoor dat wij vrijwel elk moederbord probleem kunnen fixen!

Voorkomendste Apple iPhone reparaties in Aalst

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van iPhone reparaties hebben wij een goed beeld van de meest voorkomende reparaties in Aalst en omgeving. Dit zijn de meest voorkomende reparaties aan de iPhone:

  • iPhone scherm reparatie (gebarsten glas, defect LCD of OLED waardoor het scherm zwart blijft of er strepen op het scherm zijn)
  • iPhone batterij vervangen (voor snel leeglopen van batterijpercentage, plotseling uitvallen van het toestel of het weergeven van een foutief batterij percentage)
  • iPhone dock connector (niet kunnen opladen van het toestel of wanneer de microfoon onder in het toestel niet goed functioneert)
  • iPhone camera reparaties (helemaal niet functioneren van de camera of het niet scherp kunnen stellen bij het maken van foto's)
  • Moederbord reparaties

Voor alle reparaties aan de iPhone kunt u gebruik maken van het ervaren team van Fixje. Omdat wij alle reparaties ook echt zelf uitvoeren kun je profiteren van goede prijzen en een snelle service. Meer dan 99% van alle problemen lost het team van Fixje op! Zo ben je snel weer bereikbaar.

Apple reparatie in Aalst

Op zoek naar een andere Apple reparatie in Aalst? Zo kunnen wij ook je iPad reparatie, MacBook reparatie of je Samsung reparatie uitvoeren. Op elke reparatie die wij uitvoeren zitten 6 maanden garantie. Ook deze onderdelen hebben wij in vrijwel alle gevallen gewoon op voorraad, daardoor kan je profiteren van een razendsnelle service.

Bekijk hier de reparatie tarieven voor alle devices. Elke reparatie wordt uitgevoerd door een ervaren specialist. We geven op elke reparatie standaard 6 maanden garantie en we rekenen vanzelfsprekend geen onderzoekskosten voor je reparatie!

Plan je Apple iPhone reparatie Aalst in bij Fixje

Kies voor het laten fixen van je iPhone altijd voor een professioneel bedrijf. Je iPhone is vandaag de dag onmisbaar en je wilt niet zonder je iPhone zitten. Controleer voordat je jouw iPhone laat fixen altijd eerst de reviews, dit geeft een goed beeld van het bedrijf. Fixje beschikt op dit moment over meer dan 100.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,2.

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 2 jaar garantie en het Keurmerk Refurbished weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished Apple producten. Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

Klanten beoordelen Fixje gemiddeld met een 9,2 uit ruim 100.000 reviews.

Duurzaam alternatief

Refurbished iPhone kopen?

Toe aan een nieuwe iPhone? Met een refurbished iPhone bespaar je tot 50% op de prijs! Fixje levert elke Apple iPhone in de hoogste kwaliteit met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel.

Refurbished-iPhone-FixjeiPhone